XTREME INVISIBLE POWER

ANTIPERSPIRANT GLASS ROLL-ON

Prvi Fa Men Xtreme antiperspirant koji štiti od belih, žutih i masnih fleka na odeći. Inovativna tehnologija za otkrivanje znoja zaustavi znoj čim se pojavi. Naučno potvrđena 72 časovna zaštita od neprijatnih mirisa. Sada sa brzom formulom sušenja!

 • Drugi proizvodi u ovoj liniji za negu kože:

  • FA MEN XTREME INVISIBLE POWER ANTIPERSPIRANT GLASS ROLL-ON

   Pouzdana 72 časovna zaštita od znojenja, neprijatnih telesnih mirisa i fleka!

   Xtreme zaštita protiv znojenja, neprijatnih mirisa i fleka: Fa Men Xtreme Invisible Power! Antiperspirant sa visokim dejstvom sa revolucionarnom novom emulzijom koja pruža 72 časovnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa i pomaže u sprečavanju stvaranja tri najčešćih tipova deo-fleka: protiv žutih fleka na šarenoj ili beloj odeći, protiv belih fleka na šarenoj ili crnoj odeći i protiv masnih fleka. Sada sa brzom formulom sušenja!

   » Inovativna formula bez praha koja sprečava deo-fleke
   » Efikasna zaštita od znojenja i neprijatnih telesnih mirisa
   » Naučno potvrđena efikasnost u ekstremnim situacijama


FA MEN XTREME ANTIPERSPIRANT

Otkrijte višu snagu i bolji performans!

Ako želite da pomerite granice i da postavite sebi izazov, onda vam treba dezodorans sa drugačijom dimenzijom delovanja! Fa Men Xtreme je razvijen specijalno za muškarce koji imaju visoka očekivanja od svog dezodoransa. Fa Men Xtreme ciljano deluje na bakterije koje stvaraju neprijatne mirise - osećajte se prijatno i sveže do 72 sata! Bez alkohola i blag za kožu.