XTREME INVISIBLE POWER

ANTIPERSPIRANT SPREJ

Prvi Fa Men Xtreme antiperspirant koji štiti od belih, žutih i masnih fleka na odeći. Inovativna tehnologija za otkrivanje znoja zaustavlja znoj čim se pojavi. Naučno potvrđena 72 časovna zaštita od neprijatnih mirisa.

 • Drugi proizvodi u ovoj liniji za negu kože:

  • FA MEN XTREME INVISIBLE POWER ANTIPERSPIRANT SPREJ

   Efikasno iskustvo, 72 sata bez fleka, zaštita bez kompromisa!

   Xtreme zaštita od znojenja, neprijatnih mirisa i fleka: Fa Men Xtreme Invisible Power! Antiperspirant sa visokim dejstvom sa inovativnom tehnologijom za otkrivanje znoja zaustavlja znoj čim se pojavi i pruža 72 časovnu xtreme zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa. Pomaže u sprečavanju stvaranja tri najčešćih tipova fleka od deozodoransa: protiv žutih fleka na šarenoj ili beloj odeći, protiv belih fleka na šarenoj ili crnoj odeći i protiv masnih fleka.

   » Sa tehnologijom za otkrivanje znoja - štiti kožu pre nego što počnete da se znojite
   » 72 časovna efikasna zaštita od znojenja i neprijatnih mirisa
   » Pomaže u sprečavanju stvaranja tri najčešćih tipova fleka od dezodoransa 

FA MEN XTREME ANTIPERSPIRANT

Otkrijte više snage i bolji performans!

Ako želite da pomerite granice i da postavite sebi izazov, onda vam treba dezodorans sa drugačijom dimenzijom delovanja! Fa Men Xtreme je razvijen specijalno za muškarce koji imaju visoka očekivanja od svog dezodoransa. Fa Men Xtreme ciljano deluje na bakterije koje stvaraju neprijatne mirise - osećajte se prijatno i sveže do 72 sata! Bez alkohola i blag za kožu.