PROTECT 5 STIK

ANTIPERSPIRANT STIK

Fa Men Xtreme Protect 5 je naš prvi antiperspirant koji pruža potpunu zaštitu od: 1. znojenja, 2. neprijatnih mirisa, 3. fleka, 4. iritacija, 5. svraba i ima najbolju kompatibilnost sa kožom muškaraca. Inovativna tehnologija za otkrivanje znoja zaustavlja znoj čim se pojavi. Naučno ispitana 72 časovna zaštita od neprijatnih mirisa.

 • Drugi proizvodi u ovoj liniji za negu kože:

  • FA MEN XTREME PROTECT 5 ANTIPERSPIRANT STIK

   Uzmite petostruku zaštitu.

   Fa Men Protect 5 je antiperspirant sa visokim dejstvom sa petostrukom zaštitom od: znojenja, neprijatnih mirisa, fleka, svraba i iritacija.

   Inovativna formula sa tehnologijom za otkrivanje znoja rano prepoznaje promene na vašoj koži i aktivira supstance kad počinjete da se znojite. Na taj način, znoj i neprijatni mirisi se zaustavljaju pre nego što uopšte i počnu.

   » Sa tehnologijom za otkrivanje znoja - štiti kožu pre nego što počnete da se znojite
   » Petostruko dejstvo protiv: znojenja, neprijatnih mirisa, fleka i svraba i iraticija
   » Dugotrajna svežina

FA MEN XTREME ANTIPERSPIRANT

Otkrijte više snage i bolji performans!

Ako želite da pomerite granice i da postavite sebi izazov, onda vaš dezodorans treba da ima drugačiju dimenziju delovanja! Fa Men Xtreme je razvijen specijalno za muškarce koji imaju visoka očekivanja od svog dezodoransa. Fa Men Xtreme ciljano deluje na bakterije koje stvaraju neprijatne mirise - osećajte se prijatno i sveže do 72 časa! Bez alkohola i blag za kožu.