XTREME SPORTS

ANTIPERSPIRANT STIK

Fa Men Xtreme Sport sa muževnim mirisom limuna i crnog bibera upotpuniće vaš aktivni stil života. Inovativna tehnologija za otkrivanje znoja zaustavlja znoj čim se pojavi, štiti od neprijatnih telesnih mirisa i znojenja za vreme intenzivne fizičke aktivnosti. Naučno potvrđena 72 časovna zaštita od neprijatnih mirisa.

 • Drugi proizvodi u ovoj liniji za negu kože:

  • FA MEN XTREME SPORTS ANTIPERSPIRANT STIK

   Okrepite se sa Xtreme Sports!

   Xtreme Sport sa inovativnom tehnologijom za otkrivanje znoja zaustavlja znoj čim se pojavi, štiti od neprijatnih telesnih mirisa i znojenja za vreme intenzivne fizičke aktivnosti i upotpunjuje vaš aktivni život. Uživajte u muževnom mirisu limuna i crnog bibera. Naučno potvrđena 72 časovna zaštita od neprijatnih telesnih mirisa.

   » Sa tehnologijom za otkrivanje znoja - štiti kožu pre nego što počnete da se znojite
   » 72 časovna izuzetno jaka zaštita od neprijatnih telesnih mirisa
   » Ispitano u ekstremnim uslovima

    

FA MEN XTREME ANTIPERSPIRANT

Otkrijte više snage i bolji performans!

Ako želite da pomerite granice i da postavite sebi izazov, onda vaš dezodorans treba da ima drugačiju dimenziju delovanja! Fa Men Xtreme je razvijen specijalno za muškarce koji imaju visoka očekivanja od svog dezodoransa. Fa Men Xtreme ciljano deluje na bakterije koje stvaraju neprijatne mirise - osećajte se prijatno i sveže do 72 sata! Bez alkohola i blag za kožu.