REFRESH 5 SHOWER GEL

GEL ZA TUŠIRANJE

Fa Men Xtreme Refresh 5 pruža dugotrajni osvežavajući efekat i ima petostruku dejstvo: Dugotrajnu svežinu - Dubinsko čišćenje - Okrepljenje - Hidrataciju – Kompatibilnost sa kožom. Inovativna tehnologija protiv isušivanja kože duboko osvežava i sprečava isušivanje.

  • FA MEN XTREME REFRESH 5 GEL ZA TUŠIRANJE

   Fa Men Xtreme Refresh 5 Gel za tuširanje sa petostrukim dejstvom koji vas osvežava, čini vas čistim i energičnim dok hidrira vašu kožu i brine se o njoj.

   Formula sa taurinom pruža novu energiju za početak dana ili vas oporavlja nakon iscrpljujućeg treninga u teretani. Ovaj balsam za kožu čuva balans vlažnosti kože i sprečava isušivanje. Mentol je zaslužan za izuzetno svež miris i za dugotrajni osećaj svežine.

   » Osećajte se sveže sa petorstrukim efektom
   » Sa inovativnom tehnologijom protiv isušivanja
   » Prikladno telo i kosu

FA MEN XTREME GEL ZA TUŠIRANJE

Otkrijte više snage i bolji performans!

Snažni Fa Men Xtreme Shower sa tehnologijom protiv isušivanja pruža jedno fantastično iskustvo ispod tuša. Inovativna formula sa hranljivim balsamom štiti kožu i pruža trajnu zaštitu od isušivanja. Blaga, penasta formula je nežna, intenzivno čisti i čini tuširanje posebno hranljivim iskustvom. Za osvežavajući početak dana!